2021.11.25. / Hírek

A Ganteline-nél érték a munkaerő!

Az Év Foglalkoztatója pályázaton második helyezést értünk el a középvállalkozói kategóriában a HR területén alkalmazott gyakorlatok alapján.

A Ganteline-nél érték a munkaerő!

Cégünk november 23-án büszkén vehette át az OFA Nonprofit Kft. pályázatán nyert díjat, melyet idén megelőzött az arany fokozatú minősítés, amit már a nyár folyamán elnyertünk. 

Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát, melynek célja, hogy megismerje és elismerje azon hazai munkáltatókat, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel. Pályázatunkban kiemelt szerepet kapott a munkaerő toborzás folyamata, valamint a meglévő munkaerő állomány fejlesztése és megbecsülése.   

Vállalatunk küldetése a partnereink elégedettségén túl, hogy munkatársaink egy együttműködő, stabil, fejlődésképes vállalat megbecsült és értékes tagjai legyenek. Ennek érdekében a megüresedő pozíciók betöltésekor komoly előkészület előzi meg a toborzást, hogy valóban a megfelelő jelöltek kerüljenek a számukra is megfelelő pozícióba, így mindkét fél elégedetten kezdhet az közös munkába. Ugyanilyen gondossággal járunk el a már meglévő kollégákkal is, az ő szakmai fejlődésüknek és a munka-magánélet egyensúlyának biztosítása, a motivációik ismerete és szem előtt tartása mind kiemelt figyelmet kap.

HR mottónkban megfogalmaztuk azt, ami számunkra alapvetés: "Eredményes együttműködés partnerekkel és munkavállalókkal egyaránt – ez a Ganteline".  Az összetartó, csapatban dolgozni tudó és akaró kollégák összessége adja a Ganteline lelkét és teszi a céget már több, mint 25 éve piacvezetővé az egyéni védőeszköz forgalmazói piacon.
2021.11.23. // Hírek

Mit tud a SORONA® technológiájú bélés?

A hideg hónapokban csak felkapja a kabátját és bízik benne, hogy a bélése megvédi a kellemetlen időjárástól és nem fog fázni? Menjen inkább biztosra!

Elolvasom
2021.11.08. // Hírek

Csatlakozz beszerzőként a Ganteline csapatához!

Beszerzésben van tapasztalatod és szívesen használod a napi munkád során az angol nyelvtudásodat? Akkor legyél TE a beszerző kollégánk!

Elolvasom
2021.11.04. // Új termékek

Női és férfi télikabátok az új kínálatban

Végre női télikabátot is választhat a kínálatunkból, ami mellé rögtön azonos férfi modellt is tudunk kínálni!

Elolvasom
2021.11.02. // Új termékek

Megérkeztek raktárunkba a 2021/22-es új munkaruha családok

3 új munkaruha családot mutatunk be 2021 őszén, melyeknek színe és fazonja ugyan változatos, de a megszokott minőségben nincs köztük különbség.

Elolvasom
2021.10.05. // Hírek

Keressük új kollégánkat a Ganteline érdi raktárába!

Jókedvű, pörgős raktári csapatunkat bővítjuk. Várjuk a jelentkezésedet!

Elolvasom
2021.09.17. // Hírek

Ez talán a piacon található legjobb árú sofőrkesztyű!

Megérkezett raktárunkba az 1KEC820 cikkszámú EUROSTRONG 820-as sofőrkesztyű, amit raktáros kollégáink le is teszteltek.

Elolvasom
2021.07.30. // Hírek

A Ganteline aranyérmes Felelős Foglalkoztató lett!

Napjainkban került igazán előtérbe, de mindig is fontos volt, hogy a munkáltatók felelősséggel tekintsenek munkavállalóik érdekeire.

Elolvasom
2021.05.17. // Hírek

Ismerje meg jobban 3 vágásbiztos kesztyűnket!

Nem csak vágásbiztos kesztyűk - számos munkakör ideális kesztyűje lehet ez a három kényelmes és erős védelemmel bíró kesztyű.

Elolvasom
Bezár
Ganteline
Ganteline Kft

2030 Érd, Sas u. 6.
info@ganteline.hu

Hétfőtől péntekig
8:00-16:30 között
+36-23/364-144
+36-23/360-609

Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Hírlevél feliratkozás
Mégsem