2015.12.23. / Hírek

Változások az áruátadás folyamatában

Annak érdekében, hogy tovább javítsuk árukiadási folyamatainkat, valamint tovább csökkentsük az esetleges félreértésekből eredő hibákat, 2016. január 11-től az alábbi változásokat vezetjük be.

Változások az áruátadás folyamatában

Rendeléseiket a továbbiakban is írásos visszaigazolással erősítjük meg Önök felé, jelezve, hogy azt feldolgoztuk, és a leadástól számított 8 munkaóra után raktárunkban átvehetik.

Kérjük, áruátvételhez a visszaigazolásokat minden esetben hozzák magukkal, küldjék el sofőrjükkel, mert azoknak kiemelt jelentősége van:

  • a visszaigazolások alapján kérjük, informálják a raktári adminisztrációt, hogy mely rendeléseiket kívánják átvenni
  • a kapott adatok alapján kollégáink ellenőrzik, hogy a kért rendelések átadásra kész állapotban vannak-e, valamint tájékoztatják Önöket, van-e további összekészített, átadható rendelésük a vállalt 8 munkaórás határidőn belül, melyeket az átlagon felüli gyors kiszolgálás érdekében át szeretnénk adni az Önök számára

A fenti intézkedések célja, hogy a megrendelt termékeket minél gyorsabb időben és hiánytalanul adjuk át Önöknek. A visszaigazolások segítik továbbá a telephelyünkön történő tételes áruátvételt, így az esetlegesen felmerülő eltéréseket azonnal, zökkenőmentesen rendezzük az Önök képviselőjével.

Az eljárással egyértelműsítjük, melyik rendelésüket kívánják elvinni, kiküszöböljük az átadás során felmerülő esetleges félreértéseket, elkerüljük azok utólagos rendezésével járó extra költségeket és többletmunkát.

Kérjük tehát Önöket, hogy minden esetben hozzák magukkal a visszaigazolásokat, és azt a raktári adminisztráció számára bemutatni szíveskedjenek, mivel csak így tudunk felelősséget vállalni az árukiadásért. Ezzel elkerüljük a lemaradt, hiányzó rendeléseket, amiket csak a legközelebbi áruátvételkor tudnának elszállítani, vagy saját költségükön csomagként postáztatni.

A GLS csomagküldés szolgáltatásunkat természetesen a fenti módosítások nem érintik, ott változatlanul maradnak a jelenlegi folyamatok.
Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

2024.02.28. // Hírek

Változás a védőlábbeli szabványban

Már érkeznek készletünkre azok az új védőlábbelik, amelyek az új szabvány szerint vannak leminősítve, így a jelöléseik is mások, mint korábban.

Elolvasom
2023.03.14. // Hírek

Vágásbiztos kesztyűk a fókuszban

Milyen munkakörülmények között lehet szükség vágásbiztos kesztyűre? Lássunk néhány példát!

Elolvasom
2023.01.12. // Hírek

Létezik több évszakon át is hordható télikabát

Tavasszal és ősszel az esős-szeles időszakokban esőkabát, télen hideg ellen is véd a KANATA.

Elolvasom
2022.11.22. // Hírek

CoverLab: a szakértelem legújabb termékfejlesztéseink mögött

A legbiztonságosabb védőeszközöket megtervezni nem egyszemélyes feladat: a CoverLab szakértő csapata ezért jött létre.

Elolvasom
2022.11.21. // Hírek

Coverperf: a saját teljesítmény címkénk

Szakértői csapatunk, a CoverLab saját címkét vezetett be a szabvány által előírt szintet meghaladó védelmi képességgel rendelkező termékeinkre.

Elolvasom
2022.10.31. // Hírek

Maximális kényelem és biztonság: 3 új védőlábbeli

A COVERGUARD dizájnerei és szakértői csapata olyan lábbeliket tervezett, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a védelem mellett.

Elolvasom
2022.10.28. // Hírek

4 pár prémium kesztyű: ha tartós és különösen kényelmes kesztyűre van szükség

Közel 300 kesztyű modellből álló kínálatunk most 4 olyan prémium minőségű kesztyűvel bővült, amelyek a kiváló védelem mellett tartósak és kényelmesek.

Elolvasom
2022.06.02. // Hírek

A magasban történő munkavégzés biztonsága

Amikor leesés elleni védelemről beszélünk, sokunk képzeletében elsőként egy teljes testhevederzetet viselő munkavállaló képe sejlik fel.

Elolvasom
Bezár
Ganteline
Ganteline Kft

2030 Érd, Sas u. 6.
info@ganteline.hu

Hétfőtől péntekig
8:00-16:30 között
+36-23/364-144
+36-23/360-609

Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Vissza
Bezár
Hírlevél feliratkozás
Mégsem